San Francisco

Sea Cliff Addition

Located in San Francisco’s unique coastal neighborhood, the addition was carved into the rock cliffs overlooking the Pacific Ocean. Combining expansive glass, steel, wood and plaster with minimal modern detailing, the central gym space offers dramatic view of the Golden Gate Bridge and Marin Headlands beyond. An infinity pool blurs the boundary of the ocean below. The project includes a full size gym, spa bathroom, kitchen, theater and pool.


Pacific Heights Residence Exterior
Pacific Heights Residence

Capturing spectacular views of the San Francisco skyline and surrounding Bay Area region, the prominent early-century Pacific Heights residence required an extensive exterior restoration and complete remodel of the interiors. Traditional materials and period detailing compliment newly conceived floors plans which respond to the lifestyle of the owner’s large family. The five story residence features an indoor basket ball court, formal and informal living spaces, and numerous roof top terraces. Formal gardens complement the surrounding site.


Contact Us

Stephen Willrich Design, 2 Bank Street, San Anselmo, California, 94960
Ph: 415.256.9690